CLEAN³BOX

De box voor een volledige reiniging: Met onze CLEAN³BOX ontvangt u alles wat u voor de reiniging van uw NIVONA nodig hebt. Onze PREMIUM vloeibare ontkalker, de CreamClean-melksysteemreiniger en onze reinigingstabletten.
MEER INFORMATIE

Houdt het schoon


Rol nooit meer met je ogen! In ieder geval niet wanneer je je NIVONA schoonmaakt. Dankzij onze onderhoudsmiddelen blijft je volautomaat om door een ringetje te halen. Zo makkelijk mogelijk. Zo grondig als nodig.

Op deze bonen komt het aan


Een volautomaat kan nog zo goed zijn -als hij geen koffiebonen van hoge kwaliteit krijgt, zal de cappuccino noch de espresso goed smaken. Daarom hebben we in nauwe samenwerking met onze branderij drie speciale blends ontwikkeld. Geniet van de volle koffievariant en laat je meenemen op een reis van de zintuigen.

ESPRESSO MILANO (50 % Arabica/50 % Gourmet Robusta)
Deze gebalanceerde espressoboon is een mild mengsel en een allrounder tegelijkertijd. Deze boon is speciaal voor de automaten ontwikkeld en biedt een harmonisch rond aroma als espresso, als cappuccino of als Americano.Harmonisch, aromatisch en romig. In de handige kiloverpakking.
CAFFÈ AREZZO (100 % Highland Arabica)
Deze koffie onderscheidt zich door zijn karameltoets en zijn milde smaak. Deze boon is bijzonder aangenaam dankzij de fluweelzachte kern en is optimaal geschikt voor cappuccino en koffie.Mild, gebalanceerd en zacht. In de handige kiloverpakking.
ESPRESSO TORINO (100 % Gourmet Robusta)
Intensief met weinig zuren: onze geheime tip voor espressoliefhebbers. Doet qua smaak denken aan noten en donkere chocolade. Langdurige nasmaak en een genot in elke tas.Sterk, kruidig, met chocoladesmaak. In de handige kiloverpakking.

Wat voor de bonen belangrijk is. En voor de melk.


Het is allemaal een kwestie van extra‘s: met onze originele toebehoren voor melk en koffiebonen ben je perfect uitgerust. Zo kan je nog meer uit jouw koffiemoment halen. Of het nu gaat om koeling, bewaring of gewoon om reserveonderdelen. Hier vind je zaken waarvan je zelfs niet wist dat ze voor jouw cappuccino van belang konden zijn.

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN