Voor genieters

NIVO 8000: Standard jutra już dzisiaj


Nowa seria 8000 to wszystko to, co najlepsze w ekspresach Nivona i jeszcze krok dalej - nowa jednostka zaparzająca to jeszcze więcej profili aromatu z tych samych ziaren. Idealne rozwiązanie dla tych, którzy szukają wszechstronnych rozwiązań w najwyższym standardzie. Najnowszą serię 8000 reprezentują NIVO 8101 w matowej czerni oraz NIVO 8103 w kolorze tytanowym.

Odkryj tutaj

Volop genieten van meer Cappuccino


Cappuccino zoals alleen een barista dat kan: Met onze 8-reeks laat je eerst de koffie en dan de melk in het kopje lopen. Een technische uitdaging. Want de melk moet zich om de koffie wikkelen. Zo ontstaat het pure en perfecte genot bij een cappuccino. Met de modellen van deze reeks heb je alle mogelijkheden om de verschillende varianten van de meest gedronken melkkoffie te maken.

Smaakvolle cappuccino met één druk op de knop


Cappuccino is zo lekker dat je zin krijgt om te knuffelen: Onze intrede in de automatische voorbereiding van cappuccino en latte macchiato. Bij de drie modellen van onze 7-reeks hoef je alleen nog het recept te kiezen en op een knop te drukken om het melkschuim en de koffie in jouw kopje te laten lopen. Optimaal voor momenten van rust waarbij je gewoon behoefte hebt aan een snelle cappuccino.  

Jouw NIVONA-dealer in jouw buurt.

Nieuwsgierig? NIVONA is exclusief bij meer dan 2500 gespecialiseerde handelaars in heel Duitsland verkrijgbaar. Ook in jouw buurt. Zoek jouw NIVONA-handelaar in jouw stad. Nog een keer klikken en je bent er.

En vergeet de bonen niet!

Je bent op zoek naar bonen die de moeite waard zijn? Of naar het geschikte onderhoud voor jouw NIVONA? Dat vindt je allemaal in ons toebehorenassortiment.

ONTDEK HET NU

Wij staan voor jou klaar. En voor jouw NIVONA.

Jouw smaak staat bij ons centraal. En daar hoort ook een betrouwbare koffieautomaat bij. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

MEER OVER DE NIVONA-SERVICE

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN