Automaten en toebehoren

Het assortiment van NIVONA


Hoogwaardige koffieautomaten en alles wat koffie nog beter maakt. Want jouw smaak is doorslaggevend. Bij elke cappuccino. Bij elke espresso. Want koffie is meer dan een drankje. Koffie is een uitnodiging. Cultuur. Leven. Laat je meeslepen op een unieke reis van de zintuigen. Ontdek NIVONA. Geniet van het moment. Wij zorgen voor de koffie.

Voor een optimale cappuccino: 9 Serie

Smaak is een kwestie van instellen - comfort is dat niet. De modellen van onze 9 serie combineren innovatie en intuïtie dankzij de nieuwste aromatechnologie. De individuele displays van de modellen bieden je inzicht in het zetproces.

Volop genieten van meer Cappuccino: 8 Serie

Het is gewoon een vraag die je ook zou kunnen krijgen als je een cappuccino besteld op Piazza del Popolo: eerst melk of koffie?Omdat koffiekenners weten: om volledig van een cappuccino te genieten, moet de melk zich om de koffie kunnen wikkelen. En daarom moet als eerste de koffie in het kopje. Een technische uitdaging voor elke volautomaat.Onze 8-serie geeft je de keuze,met één druk op knop. Zelfs voor twee kopjes tegelijk.Want, zoals iedereen weet, drink je cappuccino bij voorkeur met vrienden.

Smaakvolle cappuccino met
één druk op de knop: 7 Serie

Maak eenvoudig cappuccino - met één druk op de knop. Onze vertrouwde 7 serie voorziet al jaren liefhebbers van melkspecialiteiten en Latte Macchiato. Dankzij ongecompliceerde bediening. Cappuccino betekent samenzijn, vertrouwen en inspiratie. Dit gevoel willen we met deze machine in elke keuken brengen. Zodat jij je kan bezighouden met jouw moment. Wij regelen de koffie.

Zoals een Barista alleen zonder baard: 6 Serie

Je hebt nog niet eerder echt koffie geproefd. Tenminste, niet zo. Want met onze 6-serie maak je koffie als een barista. Uit een volautomaat. Maak kennis met onze aromatechnologie. Laat je tong strelen door de zachtheid van de koffiebonen of breng de volle intensiteit van een uitstekende smaak naar voren. 

Iedere morgen een goede start: 5 Serie

Heerlijk aromatische en versgemalen koffie maak je met onze 5 serie. Stap met het goede been uit bed met verse koffie uit jouw volautomaat. Zonder gebruik van een filter.Onze instapper is meer dan een mooi aanbod. Het is jouw eerste stap in de wereld van koffie.

De NIVONA Reinigings - en Verzorgingslijn

Accessoires voor koffie

Jouw NIVONA-dealer in jouw buurt.

Nieuwsgierig? NIVONA is exclusief bij meer dan 2500 gespecialiseerde handelaars in heel Duitsland verkrijgbaar. Ook in jouw buurt. Zoek jouw NIVONA-handelaar in jouw stad. Nog een keer klikken en je bent er.

Betrouwbare opkikker zoekt nieuwe werkplek

Op de zaak loopt alles op rolletjes, maar de koffie blijft achter? Onze NICR 1040 kan dit prestatietekort oplossen. Dankzij eenvoudige bediening en reiniging, tevens een bijzonder groot bonenreservoir en waterreservoir. Optimaal ontworpen voor op kantoor.Met de nieuwe melkslang en easyclean +, waarmee het melksysteem met een druk op de knop kan worden gereinigd. Het verplaatsen van de melkslang is niet meer nodig voor de meest comfortabele reiniging. En als die vergadering weer uitloopt, biedt de volu-mefunctie voor maximaal 1,9 liter koffie in één keer.Bovendien levert het Quick-profiel met één druk  op de knop een snelle kop koffie.Alles voor plezierige werktijden

En vergeet de bonen niet!

Je bent op zoek naar bonen die de moeite waard zijn? Of naar het geschikte onderhoud voor jouw NIVONA? Dat vindt je allemaal in ons toebehorenassortiment.

ONTDEK HET NU

Wij staan voor jou klaar. En voor jouw NIVONA.

Jouw smaak staat bij ons centraal. En daar hoort ook een betrouwbare koffieautomaat bij. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

MEER OVER DE NIVONA-SERVICE

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN