Trouw aan de gespecialiseerde handelaars

Exclusiviteit en ernst

Nivona is alleen verkrijgbaar op plaatsen waar goed wordt geadviseerd. Dat is dus bij gespecialiseerde handelaars. Waarom? 15 jaar geleden begonnen we met de visie om de koffiemachines alleen via de gespecialiseerde handelaars te verkopen. We zijn er sterk van overtuigd dat koffieliefhebbers alleen bij de gespecialiseerde handelaars individueel en professioneel genoeg bij de aankoop van een automaat kunnen worden ondersteund.
Het gaat hier om een gezinslid waarvan je elke dag topprestaties verwacht. En ook mag verwachten! Daarom is het echter nodig om de persoonlijke behoeften en wensen bij de aankoop met de eigenschappen van de verschillende modellen te vergelijken. Daarom hechten we veel belang aan een persoonlijk en eerlijk advies.

Persoonlijk en dichtbij

Iedereen profiteert van de exclusiviteit van de gespecialiseerde handelaars. Tevreden klanten zijn het belangrijkste voor elke gespecialiseerde handelaar die om zijn klanten geeft. De adviseur in de gespecialiseerde handel is onze spreekbuis, onze boodschapper, voor de gebruiker. Een vast onderdeel van de NIVONA-koffiecultuur.
Bij de gespecialiseerde handel krijgt de klant niet alleen informatie, maar ook persoonlijk en individueel advies en het belangrijkste: een echte koffie van het mogelijk nieuwe gezinslid.
En wanneer toch iets niet in orde is, heb jij een rechtstreeks contactpunt in de handel. Zoek je een handelaar in jouw buurt? Dat kan hier!

Voor iedereen waarvoor goede koffie belangrijk is

Een systeem waarin iedereen wint. De gebruiker profiteert van uitgebreide competenties en een directe service. De handel geniet van een exclusieve en veilige positie en wordt door ons zo goed mogelijk geadviseerd. En ook wij profiteren van deze configuratie aangezien we weten dat onze koffieautomaten in geschikte handen zijn, zowel bij de handelaars als bij de liefhebbers thuis.

De hoogste kwaliteit in alle opzichten

Relaties leven van bestendigheid. Daartoe behoort voor ons ook een bestendige kwaliteit. Voor ons bij NIVONA lag de focus vanaf het begin op absolute klanttevredenheid en een optimale kwaliteit. Vandaar onze duidelijke toewijding aan de gespecialiseerde handelaars. Daarvoor staan al onze, ondertussen meer dan 50, medewerkers! We zijn allemaal grote koffieliefhebbers en willen onze passie overbrengen.

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN