Voor performers

Voor een optimale cappuccino


Voor iedereen die niets wil missen en al zeker niet wanneer het om koffie gaat. Onze beide modellen NICR 970 en NICR 960 voor de optimale cappuccino. Of elke andere koffie die jij wilt. Met een bijzonder grote display en watertankverlichting. Voor een maximaal comfort dankzij het intuïtieve bedieningsconcept.

Zo wordt hij jouw persoonlijke NIVONA

Elke ochtend opnieuw van jouw lievelingsherinneringen genieten. Dit lukt het best bij een goede koffie. Direct op jouw NIVONA. Met onze Flying Picture Mode. Exclusief voor de modellen 970 en NICR 960. Draag jouw favoriete foto‘s met de NIVONA-app over op de display en stel het geschikte frame voor elke foto in.

De elegantie van een ware klassieker 


Slanker en nog netter. De strakke elegantie die een klassieker wordt. Onze NICR 930 overtuigt door zijn tijdloze stijl en een nieuw bedieningsconcept voor de TFT-display. Daarbij komt nog het hoogwaardige materiaal dat dit design perfect afrondt.

Jouw NIVONA-dealer in jouw buurt.

Nieuwsgierig? NIVONA is exclusief bij meer dan 2500 gespecialiseerde handelaars in heel Duitsland verkrijgbaar. Ook in jouw buurt. Zoek jouw NIVONA-handelaar in jouw stad. Nog een keer klikken en je bent er.

En vergeet de bonen niet!

Je bent op zoek naar bonen die de moeite waard zijn? Of naar het geschikte onderhoud voor jouw NIVONA? Dat vindt je allemaal in ons toebehorenassortiment.

ONTDEK HET NU

Wij staan voor jou klaar. En voor jouw NIVONA.

Jouw smaak staat bij ons centraal. En daar hoort ook een betrouwbare koffieautomaat bij. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

MEER OVER DE NIVONA-SERVICE

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN