KOFFIE & CULTUURDe perfecte boon

Het belangrijkste element van een goede koffie is de boon: de keuze, het mengsel en de verwerking. Zonder hoogwaardige bonen staat zelfs de beste automaat machteloos. Laat je meeslepen op een reis van de zintuigen.

MEER INFORMATIE


NIVONA aromatechnologie

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Met jouw NIVONA maakt je niet eender welke koffie. Jij maakt jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie. Geen gegoochel maar jarenlange ervaring en uitwisseling van kennis met de meest competente partners.

ONTDEK HET HIER

Tips van een barista

Jouw koffie wordt puur genot. Zoals van een barista. Maar dan zonder baard. Wij geven je een blik op de huidige trends en de tips en trucjes van barista‘s. Hoe wordt de melk zo schuimig? Hoe maak ik de perfecte Créma? Welk water is het meest geschikt voor mijn koffie? En welk verschil maakt de maalgraad?

ONTDEK DE ANTWOORDEN

Duurzaamheid

Koffie is een waardevol goed, een waardevolle wereld. Om dit ook zou te houden, staan wij voor een duurzame en bewuste omgang, zowel ecologisch, economisch als sociaal. Wij zorgen ervoor dat de automaat een langetermijnpartner in jouw leven wordt.

MEER INFORMATIE

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN